17 lokakuu 2023

Personoi pressusi omalla designilla

Share on Facebook, LinkedIn or by Sähköposti
Personoitu pvc-pressu
17 lokakuu 2023 Personoi pressusi omalla designilla

Näytä värisi!

Pressu. Useimmille se on vain suojapeite, mutta entäpä jos se voisi kertoa tarinan tai olla jotain itsellesi tärkeää? Me NHC Finlandilla uskomme, että yksinkertainen tuote, kuten pressu, voi olla sekä toiminnallinen että edustava.

Tiesitkö, että voimme räätälöidä peitteesi täysin toiveidesi mukaan? Modernilla painotekniikalla pressuihin voidaan painaa teräväpiirtoisia kuvia, logoja ja tekstejä. Värit ovat kirkkaita ja kestävät haalistumatta pitkään.

Painettuja PVC-pressuja käytetään moniin eri tarkoituksiin. Niitä näkee esimerkiksi rakennustyömailla, tapahtumissa, messuilla ja sääsuojina sekä erilaisina mainosbannereina. Pressut on valmistettu repeämättömästä ja vedenpitävästä PVC-kankaasta, joka on erittäin kestävää ja suojaa tehokkaasti sekä mekaanisilta vaurioilta että sään vaikutuksilta.

Pressuja on saatavilla eri paksuuksissa ja kokoisina, ja ne voidaan valmistaa täysin asiakkaan toivomusten mukaisesti. Painatusmahdollisuudet ovat lähes rajattomat, minkä ansiosta jokainen pressu voidaan personoida asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Vaikka alkuinvestointi voi olla suurempi kuin perinteisissä pressuissa, laadukkaasta kankaasta valmistetut painetut PVC-pressut kestävät pidempään ja tarjoavat näin ollen pitkällä aikavälillä kustannussäästöjä.

Painetuilla pressuilla on merkittävä mainosarvo, sillä ne näkyvät hyvin ja herättävät huomiota. Ne ovatkin erinomainen tapa tehdä brändistä tunnettu tai viestittää jotakin tiettyä asiaa laajalle yleisölle – tai voit hankkia pressutaidetta vaikka omaan pihaasi, kuten asiakkaamme Birgitta Eira.

Personoitu pvc-pressu

”Pressun sijaan sainkin taidetta, jota en ollut osannut edes toivoa.”

                                                                              – Birgitta Eira

 

Lue asiakkaamme tarina, jossa pressusta tulikin pihaa koristava taideteos.

Tämä tarina kuvastaa suomalaista ajattelutapaa: arvostamme laatua ja käytännöllisyyttä, mutta haluamme myös näyttää, keitä olemme ja mistä tulemme.

Me NHC Finlandilla haluamme auttaa sinua yhdistämään nämä kaksi maailmaa!