9 maaliskuu 2022

NHC täyttää 25 vuotta

Share on Facebook, LinkedIn or by Sähköposti
NHC 25 vuotta
9 maaliskuu 2022 NHC täyttää 25 vuotta

Lapsuudenystävät Niklas Nordlund ja Magnus Forslund toteuttivat 25 vuotta sitten yhteisen unelmansa, ja perustivat yrityksen Norrlands Hall & Kapell AB:n (NHK) Ruotsin Timråssa. Alkuaikoina NHK kasasi varastohalleja, mutta investoi nopeasti ensimmäiseen saumauskoneeseensa.

Nyt, vuonna 2022, olemme Northern Hall and Cover (NHC) – yksi Euroopan johtavia ja suurimpia teknisiä tekstiilejä valmistava konserni, jolla on yhteensä 5 toimipistettä Ruotsissa ja Suomessa, sekä yli 200 työntekijää.

Alusta saakka olemme tarjonneet suojaa asiakkaidemme tuotteille ja omaisuudelle, aina palvellen laadukkaasti, työtä pelkäämättä ja suurella sydämellä.

On siis aihetta juhlaan!

Ensimmäiseksi haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme, jotka ovat pysyneet matkassamme läpi vuosien. Kiitos luottamuksestanne – ilman teitä, tätäkään vuosipäivää ei juhlittaisi.

Ja lopuksi, yrityksemme sielu ja sydän, upea henkilökuntamme! Suurin kiitos kuuluu teille. Teille, jotka suunnittelette, leikkaatte, saumaatte, pakkaatte ja asennatte, ja teette aina parhaanne asiakkaidemme vuoksi. Jokaisen työntekijämme päivittäinen panos on meille mittaamattoman arvokasta.

Tehdään yhdessä vuodesta 2022 paras mahdollinen!