20 toukokuu 2024

NHC Finland – kesäkauden 2024 aikataulua

Share on Facebook, LinkedIn or by Sähköposti
20 toukokuu 2024 NHC Finland – kesäkauden 2024 aikataulua

Kesälomakausi lähestyy jälleen ja NHC Finlandin henkilöstö valmistautuu ansaituille lomilleen. Tuleva lomakausi vaikuttaa toimintaamme seuraavasti:

Tuotanto:
Lomakauden aikana tuotantokapasiteettimme tulee laskemaan erityisesti heinäkuussa. Suosittelemme ottamaan tämän huomioon tulevissa tilauksissanne ja varaamaan riittävästi aikaa hankinnoille. Teemme parhaamme, jotta tuotantoprosessimme sujuvat mahdollisimman mutkattomasti.

Tuotantokapasiteettimme on rajoitettu viikoilla 28-30.
Toivomme tälle ajankohdalle ajoittuvien toimitusten tilauksia meille jo lähiviikkoina.

Toimisto:
Toimistomme on avoinna koko kesän, mutta vastausajat saattavat olla hieman pidempiä lomakauden aikana. Pyrimme vastaamaan tiedusteluihin ja yhteydenottoihin mahdollisimman nopeasti. Kiireellisissä tapauksissa suosittelemme ottamaan yhteyttä puhelimitse, jotta voimme palvella teitä pikaisesti.

Huomioittehan myös, että kesälomakausi saattaa vaikuttaa kuljetusyhtiöiden toimitusketjuihin, mikä voi johtaa odottamattomiin toimitusviiveisiin.

Kiitämme ymmärryksestä ja kärsivällisyydestä lomakauden aikana. Teemme kaikkemme minimoidaksemme vaikutukset tuotantokapasiteettiin ja toimitusaikoihin – tavoitteenamme on tarjota korkealaatuisia tuotteita ja palvelua ympäri vuoden.

Jos teillä on kysyttävää tai tarvitsette lisätietoja, otattehan meihin yhteyttä.

Aurinkoista kesää!