Uima-allastuotteet, joissa yhdistyvät kestävyys ja esteettisyys.

 

Onko haaveenasi yksilöllinen uima-allas? Me autamme sen toteuttamisessa. Valmistamme PVC:stä uima-altaita, jotka on räätälöity juuri sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Jokainen allas on huolella suunniteltu ja valmistettu, jotta voit nauttia täydellisistä hetkistä omassa henkilökohtaisessa vesiparatiisissasi

Räätälöidyt ratkaisut uima-altaaseesi

Meiltä löydät laajan valikoiman allaspusseja ja -muoveja, allaspeitteitä ja pohjasuojia sekä muita PVC-tuotteita, joissa yhdistyvät sekä kestävyys että tyylikäs ulkonäkö. Pohjoismaiden suurimpana uima-allasalan PVC-tuotteiden valmistajana pystymme tarjoamaan parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinun projektiisi. Asiantunteva tiimimme huolehtii, että tuotteiden ulkonäkö ja turvallisuus ovat huippuluokkaa – kustannustehokkaasti.

Vähennä kemikaalien kulutusta ja säästä energiaa

Mikäli haluat vähentää uima-altaasi kemikaalien kulutusta sekä ehkäistä veden haihtumista ja lämmön karkaamista, valikoimassamme on myös Geobubblen ja Plastipakin uima-altaan katteita, jotka hitsataan täsmälleen toimittamiesi mittojen mukaan. Vakioväreinä aurinkopeitteitä löytyy varastoltamme sinisenä ja hopeisena, jotta pystymme nopeisiin toimituksiin myös huippusesongin aikana.

Asiakkaiden kertomaa Folkpool

Lue lisää projektistamme Folkpool -