Hyvä pressuovi maksaa murto-osan siitä, mitä se suojaa.

 

Monipuoliset käyttökohteet

PVC-oviverhoilla suojaat niin ulkovarastojen ja hallien ovi- ja kulkuaukot kuin vaikkapa koko hallin seinustat. Kohteesta riippuen toteutus voi olla esim. kevyt oviverho tai jämäkämpi pressukankainen liukuovi. Osa oviverhosta voidaan valmistaa mm. verkkokankaasta, jolloin tuulikuorma kevenee ja oven läpi on mahdollista nähdä.

Helppo asennus ja huolto

Pressuovien asennus on helppoa ja nopeaa. Ne voidaan kiinnittää suoraan ovikehikkoon tai erilliseen kiskoon. Asennuksen jälkeen oviverhot vaativat vain vähäistä huoltoa ja ne voidaan puhdistaa helposti miedolla saippuavedellä.

Räätälöidyt ratkaisut tarpeesi mukaan

Pressuovi, väliseinä tai tilanjakaja – tarkasti tarpeesi mukaan. Teräsrunkoon pingotettu oviverho on ryhdikäs ja siistin näköinen. Pressuovesta saadaan tarvittaessa myös lämpöä eristävä oviverho lisäämällä eristekerros kahden pressukankaan väliin. Ikkunat tai muut kohteen sanelemat läpiviennit tehdään tarkasti, jotta suojaus ja käytettävyys ovat parhaat mahdolliset.

Soveltuvuus eri tarpeisiin

Mikäli tarvitset tilanjakajaa, soveltuvat pressuovet, oviverhot, lamelliverhot ja liukukiskoilla varustetut väliseinät tähänkin tarpeeseen. Ehdotamme mielellämme ratkaisuja ja toteutuksia aina suuremmista kokonaisuuksista pienempiinkin kohteisiin. Teknisillä yksityiskohdilla täydennämme tuotteesi juuri sellaiseksi kuin tarvitset.

Pressuovien etuja

PVC-oviverhoilla on useita etuja, jotka tekevät niistä suositun vaihtoehdon moniin eri käyttötarkoituksiin.

Kestävyys: Oikein huollettuina pressuovet voivat kestää vuosia, vaikka ne olisivatkin alttiina jatkuvasti kovalle käytölle.

Helppo asentaa ja huoltaa: Pressuovet ovat helppoja asentaa, ja niitä voidaan tarvittaessa vaihtaa tai korjata osittain, mikä tekee niistä kustannustehokkaita.

Näkyvyys: Läpinäkyvät oviverhot mahdollistavat näkyvyyden molemmin puolin, mikä voi parantaa työturvallisuutta.

Pitävät työtilat puhtaina: Pressuovet estävät pölyn ja epäpuhtauksien pääsyn sisään, pitäen työtilat siisteinä.

Liikenteen helpottaminen: Liikennöitävissä oviaukoissa verhot sallivat nopean ja esteettömän pääsyn alueiden välillä, vähentäen samalla lämpö- ja energiahäviötä.

Energiansäästö: Lämpöä eristävät oviverhot auttavat pitämään lämmön sisällä ja kylmyyden ulkona.

Edullisuus: Pressuovi on usein kustannustehokas ratkaisu verrattuna muihin eristys- ja ovivaihtoehtoihin.

 

Lataa oviverhokankaiden värikartta tästä.

tilanjakaja pressukankaasta
väliseinä pressukankaasta
väliseinä pressukankaasta