Me suojaamme maailman.

 

Vaikka juuremme ovat syvällä Pohjolan maaperässä, olemme ylpeitä siitä, että suojaamme maailmaa monipuolisilla suojapeitteillämme, innovatiivisilla PVC-katteillamme, sekä kestävillä konesuojillamme ja suojakatoksillamme.

 

We Cover The World – se ei ole vain slogan, se on lupaus.

Mikä alkoi kahden lapsuudenystävän unelmasta, on kasvanut NHC:ksi, yhdeksi Euroopan johtavista ja suurimmista pinnoitetuista, teknisistä tekstiileistä valmistettujen lopputuotteiden valmistajista.

 

Asiakkaamme haaste on meidän haasteemme!

 

NHC:lla yhdistämme maailmanluokan ammattitaidon ja alan kärkiteknologian. Tarjoamme kokonaisvaltaisia suojaratkaisuja joka tarpeeseen, olipa kyseessä sitten pieni suojapeite tai suuri pressuhalli. Toteutamme sekä standardituotteet että suurimittakaavaiset räätälöidyt projektit, jotka vaativat erityistä kokemusta ja asiantuntemusta. Suunnittelemme, kehitämme, hitsaamme, toimitamme ja asennamme. Viidellä modernilla tuotantopaikallamme 250 omistautunutta työntekijäämme varmistavat sujuvan ja tehokkaan tuotantoprosessin alusta loppuun.

Henkilökohtainen palvelu ja yksilölliset ratkaisut

Palvelumme ytimessä on aina ollut henkilökohtaisuus ja yksilöllisyys. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa varmistaaksemme, että jokainen tuote ja palvelu vastaa korkeimpia laatustandardeja ja on räätälöity asiakkaan tarpeisiin.

Arvostamme avointa ja rehellistä viestintää ja otamme asiakkaidemme toiveet ja palautteet vakavasti. Pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset ja olemaan tukena kaikissa tilanteissa, olipa kyseessä tuotetiedustelu, asennusapu tai muu tuki.

Tarjoamme innovatiivisia, laadukkaita, kestäviä ja luotettavia ratkaisuja. Haluamme, että asiakkaamme voivat luottaa tuotteisiimme ja palveluihimme ja teemme kaikkemme ansaitaksemme tämän luottamuksen.

Ota yhteyttä ja tutustu osaamiseemme!

Olemme täällä tarjotaksemme sinulle parhaat mahdolliset suojaratkaisut. Älä epäröi ottaa yhteyttä – keskustelemme mielellämme kanssasi siitä, miten voimme palvella sinua parhaiten ja vastata yksilöllisiin tarpeisiisi!

Aikajana NHC

Historiallisia virstanpylväitä

Details Specification
2020 Konserni muuttaa nimekseen NHC (Northern Hall And Cover) korostaakseen tavoitettaan tulla Euroopan markkinoiden tärkeimmäksi toimijaksi.
2019 Hankkii Tarpaulin Teamin, mikä vahvistaa konsernia entisestään johtavana PVC-hitsausten ja räätälöityjen ratkaisujen toimittajana.
2018 Uusi emoyhtiö NHK Group perustetaan, ja kasvu Euroopassa jatkuu hankkimalla suomalainen Scantarp Oy.
2007 - 2012 Yritys käy läpi voimakkaan kasvun vaiheen, henkilökunta siirtyy kaksivuorotyöhön, ja tilat käyvät pian liian pieniksi toiminnalle.
2005 NHK muuttaa uusiin tiloihin, Timråssa, Ruotsissa.
2001 Investointi entistä suurempaan hitsaamoon toiminnan laajentamiseksi.
1997 Niklas Nordlund ja Magnus Forslund toteuttavat haaveensa investoidessaan ensimmäiseen hitsaamoonsa perustamalla yrityksen Norrlands Hall & Kapell - NHK Ruotsissa.