Me suojaamme maailman.

 

Vaikka toimintamme perusta on Euroopassa, voimme ylpeinä todeta suojaavamme maailman suojapeitteillämme, halleillamme, teltoillamme ja erityyppisillä suojakatoksillamme – We Cover The World.

Se, mikä sai alkuunsa kahden lapsuudenystävän haaveesta, on nyt NHC. Yksi Euroopan johtavia ja suurimpia pinnoitetuista, teknisistä tekstiileistä valmistettujen lopputuotteiden valmistajia.

 

Asiakkaamme haaste on meidän haasteemme!

 

NHC:lla yhdistämme maailmanluokan ammattitaidon alan uusimpaan teknologiaan. Tarjoamme suojauksen kokonaisratkaisuja niin suureen kuin pieneen tarpeeseen. Toteutamme sekä standardituotteet että suuren mittakaavan räätälöidyt projektit, jotka vaativat kokemusta ja asiantuntemusta. Me suunnittelemme, kehitämme, hitsaamme, toimitamme ja asennamme. Viidellä modernilla tuotantopaikallamme 250 työntekijäämme varmistavat, että tuotantoprosessi on sujuvaa ja tehokasta alusta loppuun.

Toimintamme ja ammattitaitomme ytimessä on ollut yksilöllinen ja henkilökohtainen palvelu. Teemme läheistä yhteistyötä asiakkaittemme kanssa taataksemme huippuluokan laadun sekä palvelun.

Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää osaamisestamme!

Aikajana NHC

Historiallisia virstanpylväitä

Details Specification
2020 Konserni muuttaa nimekseen NHC (Northern Hall And Cover) korostaakseen tavoitettaan tulla Euroopan markkinoiden tärkeimmäksi toimijaksi.
2019 Hankkii Tarpaulin Teamin, mikä vahvistaa konsernia entisestään johtavana PVC-hitsausten ja räätälöityjen ratkaisujen toimittajana.
2018 Uusi emoyhtiö NHK Group perustetaan, ja kasvu Euroopassa jatkuu hankkimalla suomalainen Scantarp Oy.
2007 - 2012 Yritys käy läpi voimakkaan kasvun vaiheen, henkilökunta siirtyy kaksivuorotyöhön, ja tilat käyvät pian liian pieniksi toiminnalle.
2005 NHK muuttaa uusiin tiloihin, Timråssa, Ruotsissa.
2001 Investointi entistä suurempaan hitsaamoon toiminnan laajentamiseksi.
1997 Niklas Nordlund ja Magnus Forslund toteuttavat haaveensa investoidessaan ensimmäiseen hitsaamoonsa perustamalla yrityksen Norrlands Hall & Kapell - NHK Ruotsissa.