Ajoneuvojen suojaukset: räätälöidyt ja kestävät ratkaisut kuljetuksiin

 

Etsitkö pitkäikäisiä, säänkestäviä ja räätälöityjä ratkaisuja suurten tai pienten ajoneuvojen katteeksi? Laadukkailla katteillamme ja rakenteellisilla ratkaisuillamme suojaamme mitä tahansa kuljetuksessa olevaa.

Räätälöity suojaus ajoneuvoillesi

Autamme löytämään parhaan ratkaisun juuri sinun ajoneuvollesi, sekä suojaamaan kyydissä olevan kuorman. Kyseessä voi olla esim. kankainen pakettiauton runko, haitarikate, perävaunun kate tai suojapeite. Meiltä saat ajoneuvoosi mukautetut kestävät ja kustannustehokkaat toteutukset, jotka toimivat myös lastaus- ja purkutilanteissa.

Monipuoliset katosrakenteet ja rungot

Valmistamme avolavaperävaunujen katosrakenteita ja kankaisia runkoja aina 20 metrisiin perävaunuihin saakka. Toteutamme erikoiskatteet kaikelle mahdolliselle pienistä perävaunuista suuriin rekkoihin sekä kaiken kokoisille ja muotoisille avolavoille.

Yksilöllisti brändätyt ratkaisut

Ratkaisemme suojaustarpeesi ja halutessasi saat kaiken yksilöitynä brändisi ilmeen mukaisesti – painetut kuvat, tekstit ja logot tuovat tuotteelle merkittävää lisäarvoa. Vahvistetaan brändisi näkyvyyttä myös tien päällä!

Perävaunun kapellit
Perävaunun kapellit
Perävaunun kapellit
Perävaunun kapellit
Perävaunun kapellit
Asiakkaiden kertomaa Sandahls

Lue Sandahlsille toteuttamastamme projektista