NHC Finland: asiantuntija laiva- ja meriteollisuuden suojatarpeisiin

 

Toimitko laiva- ja meriteollisuudessa? Kun vaaditaan kestävyyttä ja varmaa toiminnallisuutta vaativissa olosuhteissa, olemme kaipaamasi asiantuntija. Laivoissa operatiivisesti tärkeiden kohteiden suojaaminen on suositeltavaa. Erikoisvalmisteiset kankaamme tarjoavat ratkaisun, kun tuotteelta vaaditaan äärimmäistä kestävyyttä. Valmistamme mm. laitesuojia, kuten kompassin, vinssien ja pelastusveneiden peitteitä sekä erityisen kylmiin olosuhteisiin soveltuvia suojahuppuja jäänmurtajille.

Erikoisvalmisteiset kankaat vaativiin olosuhteisiin

Materiaalivalikoimastamme löytyvät erikoisvalmisteiset kankaat ovat ratkaisu, kun olosuhteet ovat haasteelliset. Pakkasta aina -60°C saakka kestävä Arctic-kangas ja repeytymätön Ripstop-kangas soveltuvat erinomaisesti kohteisiin, jotka joutuvat sään ja pakkasen armoille. Lämmöneristystä voidaan tehostaa Armaflex-eristekerroksella. Kutsu meidät paikan päälle, otamme mitat, sekä katsomme käyttötarkoitukseen soveltuvan materiaalin. Lisävarusteilla tehostamme turvallisuutta ja käytettävyyttä.

Laivateollisuuden monipuoliset suojaratkaisut

Laivateollisuuden sääsuojat ovat tyypillisimmillään rakentamisen, korjauksen tai maalauksen aikana käytettäviä suojia. Suojaverkoilla ja -verhoilla voidaan mm. osastoida tiloja säältä suojaan.

Matkustajalaivoille toimitamme useimmiten arkkitehtuurisia aurinkokatteita, jotka ovat samalla osa matkustusmukavuutta ja toiminnallisuutta.

Viranomaisten ja öljy-yhtiöiden toimeksiannosta valmistamme erittäin korkealaatuisia öljysuojia, joita toimitamme kaikkialle maailmaan toimittajaverkostomme kautta.

Muita tuotteitamme ovat veneiden suojapeitteet sekä Cleanboat-pohjansuojat. Pohjoismaisena toimijana valmistamme myös räätälöityjä kalankasvatusaltaita.

Vinssin sähkömoottorin suojahuppu