Sääsuoja laivaan tai suojapeite veneeseen sekä muita merelliseen ympäristöön liittyviä tuotteita.

Toimitko laiva- ja meriteollisuuden haastavissa olosuhteissa?

Kun vaaditaan kestävyyttä ja varmaa toiminnallisuutta arktisissa olosuhteissa, olemme kaipaamasi asiantuntija.

Erikoiskankaita on saatavana mm. – 60 °C pakkasessa toimivaa Arctic- sekä repeytymisen estoon valmistettua Ripstop-materiaalia. Lämmöneristystä voidaan tehostaa Armaflex-eristekerroksella.

Valmistamme esim. kylmiin olosuhteisiin soveltuvia suojahuppuja jäänmurtajille. Muita meriteollisuuden tarpeita voivat olla laitesuojat kuten vinssin tai kompassin peite sekä pelastusveneiden peitteet. Laivassa suositellaan suojattavaksi kaikki operatiivisesti tärkeät kohteet.

Kutsu meidät paikan päälle. Otamme mitat sekä katsomme käyttötarkoitukseen soveltuvan materiaalin. Lisävarustus palvelee turvallisuutta ja käytettävyyttä.

Sääsuojat laivateollisuudessa ovat tyypillisimmillään rakennuksen, korjauksen tai maalauksen aikaista sääsuojausta. Suojaverkoilla ja suojaverhoilla voidaan eristää esim. eri osastot laivan kannella sään armoilta.

Arkkitehtuuriset katteet ovat käytännössä useimmiten aurinkokatteita matkustajalaivoilla ja näin osa matkustusmukavuutta.

Pohjoismaisena toimijana valmistamme mm. räätälöityjä kalankasvatuspusseja.

Viranomaisten ja öljy-yhtiöiden toimeksiannosta valmistamme erittäin korkealaatuisia öljysuojia, joita toimitamme kaikkialle maailmaan toimittajaverkostomme kautta. Muita tuotteita ovat siltojen suojapeitteet, kankaat veneen rungon pitämiseksi puhtaana ja Cleanboat-puhdistusaineen käyttö.

Vinssin sähkömoottorin suojahuppu