Laadukkaat hallikatteet varastointiin.

 

Teollisiin ja julkisiin tiloihin suunnitelluilla hallikatteilla toteutetaan ratkaisuja, jotka tukevat toimintaasi.

Pressuhalli

Valmistamme ja asennamme PVC-kankaasta katteita halleihin, suojakatoksiin, katoille, liukuoviin, varastorakennuksiin ja urheiluhalleihin, sekä toteutamme tyylikkäitä, arkkitehdin suunnittelemia suojakatoksia julkisiin tiloihin.

Haluatko läpikuultavuutta vai peittävyyttä, paloturvallisuutta, UV-suojaa tai kylmänkestoa? Vai onko ulkonäkö määräävin ominaisuus?Materiaalivalikoimastamme löytyy ratkaisu kaikkiin tarpeisiin ja vaativiinkin kohteisiin.

Yksikään hallikatteistamme ei sisällä ftalaatteja. Valittavanasi on yli sata erilaista kuitukangaslajia ja jopa kolmekymmentä eri väriä, vaihtoehtoja on siis paljon.

Korkealaatuiset PVC-katteemme kestävät kovaa käyttöä ja sääolosuhteita. Ne ovat lähes huoltovapaita ja katteiden asennus on nopeaa ja helppoa.

PVC-hallien etuna on niiden monipuolisuus – saat tarvittaessa lisätilaa työskentelyyn tai varastointiin, lisäksi halleja on mahdollista siirtää, jolloin niiden käytettävyys ei ole ikuisesti paikkaan sidottua. Pressuhallien muokattavuus tarjoaa joustavuutta, jolloin hallirakennuksia voidaan esim. jälkeenpäin täydentää tai laajentaa toiveidesi mukaan.

NHC:lla vuosien kokemus tilojen suojaamisesta ja meiltä saat ammattitaitoisen ja luotettavan palvelun aina suunnittelusta asennukseen.