Laadukkaat pressuhallikatteet teollisiin ja julkisiin tiloihin.

 

Valmistamme ja asennamme PVC-kankaasta katteita halleihin, kaarihalleihin, suojakatoksiin, katoille, varastorakennuksiin ja urheiluhalleihin, sekä toteutamme tyylikkäitä, arkkitehdin suunnittelemia suojakatoksia julkisiin tiloihin. Teollisiin ja julkisiin tiloihin suunnitelluilla hallikatteilla toteutetaan ratkaisuja, jotka tukevat toimintaasi. 

Pressuhalli

Monipuoliset materiaalivaihtoehdot

Etsitkö läpikuultavaa, peittävää, paloturvallista, UV-suojattua tai kylmänkestävää katemateriaalia? Vai onko design ja ulkonäkö ensisijainen kriteerisi? Laajasta materiaalivalikoimastamme löydät ratkaisun kaikkiin tarpeisiin, myös vaativimpiin projekteihin. Yksikään hallikatteistamme ei sisällä ftalaatteja. Tarjolla on yli sata erilaista kuitukangaslajia ja jopa kolmekymmentä eri väriä, joten voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Kestävät ja huoltovapaat PVC-katteet

Panostamme laatuun. Korkealaatuiset PVC-katteemme kestävät kovaa käyttöä ja vaihtelevia sääolosuhteita. Ne ovat myös lähes huoltovapaita, ja asennusprosessi on nopea sekä vaivaton.

Joustavat ja muokattavat pressuhalliratkaisut

Pressuhallit ovat kustannustehokas ja käytännöllinen ratkaisu monenlaisiin tarpeisiin. PVC-hallien etuna on niiden monipuolisuus – saat tarvittaessa lisätilaa työskentelyyn tai varastointiin, lisäksi halleja on mahdollista siirtää, jolloin niiden käytettävyys ei ole ikuisesti paikkaan sidottua. Ne tarjoavat nopean ja ketterän tavan saada suojattua tilaa ilman suurta investointia tai pitkää rakennusaikaa. Pressuhallien muokattavuus tarjoaa joustavuutta, jolloin hallirakennuksia voidaan esim. jälkeenpäin täydentää tai laajentaa toiveidesi mukaan. Lisäksi, pressuhallit ovat erinomainen valinta, kun tarvitset pitkäikäistä ja säänkestävää suojaa.

NHC – luotettava kumppani

NHC:lla on vuosien kokemus tilojen suojaamisesta. Meiltä saat ammattitaitoisen ja luotettavan palvelun aina suunnittelusta asennukseen. Tarjoamme laadukkaita ja pitkäikäisiä ratkaisuja, jotka vastaavat sekä yritysten että yksityisten tarpeisiin.