Keder-katot ja sääsuojat työmaille ja rakentamiseen.

 

Tarvitsetko sääsuojaa rakennustyömaalle, peitteitä ajoneuvoille tai veneille? Vai fiksua vaihtoehtoa raskaiden kuormien nostamiseen? Sääsuojien, suojapeitteiden, Keder-kattojen ja lumenpoistopressujen avulla suojaamme niin tuotteesi, henkilöstösi kuin tuotantotilasikin. Autamme löytämään kestävät ratkaisut juuri sinulle.

Kasvihuone

Suojapeitteet ja Keder-katot ovat valintasi, kun etsit säänkestävää suojaa. Kohteitamme ovat mm. kiinteistöt, rakennustyömaat, huvivenesatamat, varastot, konehallit, kasvihuoneet ja erilaiset tapahtumapaikat. Oli projektisi suuri tai pieni, pystymme sen toteuttamaan.

Suunnittelun lähtökohtana ovat kohteeseen haluttavat ominaisuudet ja toiminnot. Materiaalivalinnalla on merkitystä; esim. läpikuultava suoja päästää tilaan valoa ja ympäröivää maisemaa, kun taas erityisvalmisteisilla kankailla saadaan suojaa aivan äärimmäisissä olosuhteissa.

Nostopeitteillä ja lumenpoistopressuilla siirrät raskaita kuormia turvallisesti.

Kestävillä nostopeitteillämme vaarallisista nostotoimen- piteistä saadaan turvallisia. Meiltä saat parhaat nosto- välineet raskaiden kuormien, kuten lumen, hiekan, soran ja irtomaan siirtämiseen. Tuotteemme ovat turvallisia, laadukkaita ja kestäviä.

Nostopeitteemme valmistetaan käyttäen markkinoiden nykyaikaisimpia menetelmiä. Tuotteet on aina testattu ja laatutarkastettu ennen toimitusta. Nostohihnamme täyttävät EN 12.641-2: 2006 standardin vaatimukset ja ne ovat käyneet läpi DEKRA:n suorittaman testauksen.