Keder-katot ja sääsuojat työmaille ja rakentamiseen.

 

Tarvitsetko sääsuojaa rakennustyömaalle, peitteitä ajoneuvoille tai veneille? Vai fiksua vaihtoehtoa raskaiden kuormien nostamiseen? Sääsuojien, suojapeitteiden, Keder-kattojen ja lumenpoistopressujen avulla suojaamme niin tuotteesi, henkilöstösi kuin tuotantotilasikin. Autamme löytämään kestävät ratkaisut juuri sinulle.

Kasvihuone

Monipuoliset käyttökohteet

Suojapeitteet ja Keder-katot ovat valintasi, kun etsit säänkestävää suojaa. Kohteitamme ovat mm. kiinteistöt, rakennustyömaat, huvivenesatamat, varastot, konehallit, kasvihuoneet ja erilaiset tapahtumapaikat. Oli projektisi suuri tai pieni, pystymme sen toteuttamaan.

Räätälöity suunnittelu

Lähtökohtanamme on aina kohteen erityisvaatimukset sekä toivotut ominaisuudet ja toiminnot. Materiaalivalinnat ovat avainasemassa; esimerkiksi läpikuultavat suojat tuovat tilaan luonnonvaloa ja näkymän ulos, kun taas erikoiskankaamme tarjoavat luotettavaa suojaa aivan äärimmäisissä sääolosuhteissa.

Nostopeitteillä ja lumenpoistopressuilla siirrät raskaita kuormia turvallisesti.

Kestävillä nostopeitteillämme vaarallisista nostotoimen- piteistä saadaan turvallisia. Meiltä saat parhaat nosto- välineet raskaiden kuormien, kuten lumen, hiekan, soran ja irtomaan siirtämiseen. Tuotteemme ovat turvallisia, laadukkaita ja kestäviä.

Nostopeitteemme valmistetaan käyttäen markkinoiden nykyaikaisimpia menetelmiä. Tuotteet on aina testattu ja laatutarkastettu ennen toimitusta. Nostohihnamme täyttävät EN 12.641-2: 2006 standardin vaatimukset ja ne ovat käyneet läpi DEKRA:n suorittaman testauksen.