10 elokuu 2021

NHC Group lanseeraa oman tuotemerkin

Share on Facebook, LinkedIn or by Sähköposti
10 elokuu 2021 NHC Group lanseeraa oman tuotemerkin

NHC:n Uumajan tuotantoyksikkö on keskittynyt raskaiden ajoneuvojen ratkaisuihin ja nyt NHC Group investoi liikealaan entistä tehostetummin lanseeraamalla Uumajassa sekä oman tuotemerkin, että tuotteen. Axt – Smart Loading Solutions on kestävä, kustannustehokas ja käyttäjäystävällinen lastausovijärjestelmä raskaan liikenteen kalustolle. Laadukkaat, mittatilaustyönä valmistetut ja käyttäjäystävälliset ovet säästävät aikaa ja sujuvoittavat kuorman lastausta ja purkua.

 

”Sanotaan, että aika on rahaa. Ovijärjestelmämme säästävät aikaa, mutta samalla helpottavat myös käyttäjänsä työskentelyä.”

– Sam Englund, työmaapäällikkö, NHC Sweden – Uumaja.

 

Uusi tuotemerkki

NHC:lle oma tuotemerkki ja tuote ovat ensimmäiset laatuaan. Axt – Smart Loading Solutions toimii itsenäisesti, mutta omistajana on NHC Group -konserni. Investoinnin myötä on tarkoitus keskittyä tarjoamaan tulevaisuuden ratkaisuja raskaan kuljetuksen ammattilaisille. Pitkän tähtäimen tavoitteena on laajentaa liiketoimintaa koko Eurooppaan.

 

Axt tarjoaa huippulaatua, ensiluokkaisia materiaaleja sekä suurempaa lastauskapasiteettia, mutta ennen kaikkea helppokäyttöisen ovijärjestelmän, jonka kevytrakenteiset ovet avautuvat täysin 45 sekunnissa.

 

”Kuorma-autojen oviverhojen avaaminen ja sulkeminen voi pahimmillaan kestää jopa 30 minuuttia. Jos yrityksellä on useita liikennöiviä ajoneuvoja, pelkästään ovien operointiin saa kulumaan merkittävän osan työatunneista. Axt ratkaisee tämän ongelman ja se toimii myös epätasaisilla lastausalustoilla. Kun on kerran kokeillut Axt:ia, ei ole enää paluuta entiseen.”

– Sam Englund, työmaapäällikkö, NHC Sweden – Uumaja.

 

Tutustu lisää: www.axt-solutions.com