Keder-katot ja suojatut ympäristöt rakentamiseen.

 

Tarvitsetko suojattua ympäristöä rakennustyömaalle, suojaamaan veneitä tai ajoneuvoja tai fiksua ratkaisua raskaiden kuormien nostamiseen? Autamme löytämään kestäviä ratkaisuja, joilla henkilöstö ja tuotanto suojataan käyttämällä suojapeitteitä, sääsuojia, Keder-kattoja tai lumenpoistopressuja.

Keder-kattoja työskentelyalueiden suojaamiseen.

Suojaamme minkä tahansa kohteen käyttämällä laajaa valikoimaa sääsuojia, suojapeitteitä ja Keder-kattoja. Niillä suojataan sekä suuret että pienet kohteet kuten kiinteistöt, rakennuspaikat, huvivenesatamat, varastot, konehallit, kasvihuoneet, tilaisuuksien pitopaikat jne.

Nostopeitteet ja lumenpoistopressut turvalliseen toimintaan nostettaessa raskaita kuomia.

Vaarallisista nostotoimenpiteistä saadaan turvallisia kestävillä nostohihnoillamme. Saat parhaat nostovälineet raskaiden kuormien kuten esimerkiksi lumen, hiekan, soran ja irtomaan nostamiseen. Tuotteemme ovat turvallisia ja kestäviä. Niiden laatu on varmistettu.

NHC-nostopeitteet valmistetaan käyttäen markkinoiden nykyaikaisimpia menetelmiä. Ne on aina testattu ja niiden laatu on varmistettu ennen toimitusta. Kestävät nostohihnat täyttävät standardin EN 12.641-2: 2006 vaatimukset, ja ne ovat käyneet läpi DEKRAn suorittaman testauksen.